Н жн сть

Ксения Никитина2
;Люблю тебе,чи то здається
Напевно,то любов така
Що серденько так бистро б*ється
Коли на тебе гляну я
І доторкнувшись вуст твоїх
Я розтаю мов та сніжинка
Я забуваю все на світі
 І бачу тільки образ твій
;Я пам*ятаю кожну мить
;Твої чарівні,карі очі
Й обійми теплі,ніжні
Любила я тебе насправді
І  думала що буде так завжди
Але ж незнала я
Що та любов та коротка
Що не побачу більш тебе
Не подивлюсь у карі очі
І не відчую ніжний дотик губ твоїх
Та я залишила в серці
О  ту любов,яка була у мене в перше