Гiмн школи закарпатського Дусино гiмн

Поэт Закарпатья Василий Галас
Щаслива родина -
усі ми, відколи
нас вересень шостий
покликав у світ.
Пишається Дусино
учнями школи:
ми тут - щоб здійснити
батьків заповіт.

     Приспів: Слався, школа Дусинська!
              Честь тобі й хвала!
              Вивчимося - станемо
              гордістю села!
              (можна 2 рази)

Молитва і праця -
від року до року -
в ім'я Закарпаття,
на благо села.
Щоб мати у завтра
дорогу широку,
щоб мудра наука
до зір нас вела.

Приспів.

Учительське слово -
як Боже - пророче.
Ми ловимо слушно
його на льоту.
В надіях і справах
підтримай нас, Отче,
долати навчи
за метою мету!..

Приспів.

Вересень 2010
Дусино Закарпаття