I will never be without you

Ignatov
Мы живём далеко друг от друга,
Во взаимной тревоге всегда.
Каждый день я молюсь о подруге,
Чтобы вдруг не случилась беда.

Я об этом тебя извещаю,
Ты со мною повсюду в пути.
Мне дорогу твой свет облегчает,
С каждым шагом мне легче идти.

Ты вдали от меня будь спокойна,
Сохраняй силу духа сполна.
И любовь наградит нас достойно,
Так бывало во все времена.

Нам нужны поцелуи,объятья,
Нам грустнее без них во сто крат.
Нет пока нам совместного счастья,
Как не будет к нему и преград.

I WILL NEVER BE WITHOUT YOU

by George Louis Amaya Sr.

Now that we live from each other so far
I worry about you and how you are
And I'm always praying for you every day
That you're feeling healthy and doing ok

I took this time just to let you to know
That wherever you are or wherever I go
I'm thinking about you between every mile
And always remember your cute little smile

Please hang in there and try to be strong
When things around you keep going wrong
I know it's not easy I know it's not fun
Not having things the way you want done

Sometimes we just need a hug and a kiss
When we feel sad cause each other we miss
I may live alone now but I'm not feeling blue
Because I know I will never be without you