Julia Shein So, - in your Heavens

Þëèÿ Øåéí
Julia Shein  So, – in your Heavens*/

                OOO, - my “Silvery Crane”!

1. You are Presence!

2. - Here your are, -

3. You are  - mine –

4. … in your Heavens

5. … of  my Love - Belief’s
                World-Wonder
                Creation!...
_____________________________________
*/Out of my Cycle: “My Magician!”