Не плач, серце, у мене

Вика Максименко
Не плач,серце,є у мене
І сила,і воля.
Люби мене,моє серце,
Дівка молодая,
Не журись без мене
Серце моє любе,
А одінь свитину,
І піди по полю,
Сядь у дивних тих воріт,
І молися богу,
Та за мене, моє серце,
За мене молися.