Витер вие, витер вие...

Людмила Букреева
Вітер віє,вітер віє...
Він ,як птах несе надіі...
Вітер віє,наче вії,
Хай здійсняться сни та мрії...

Мої мрії-мої любі,
Я кохаю та голублю.
Нехай сни розвіє хмарні,
і на серці стане гарно.

Вітер віє,вітер віє...
Вітер віє буревієм,
Вітер віє,хвилі сиві...
Він несе та звірем виє..

Восені дощ рясно сіє,
як сльозами вікна миє...
в них джерельно-прозорові
Бачу очі волошкові....

Вітер віє,вітер віє,
Як насінням,щастя...сіє...
Наче крила,жовті крила
Ковдра  землю мокру вкрила