Боляче

Кира Артемьева
Коли приходить біль, його не кличуть,
Але з життя його не проженуть!
Лише листи в думках про щастя пишуть
І потайки пісні сумні живуть...

Коли зникає все, то не до болю,
Не знаєш вже, в якому світі ти.
Не плачеш, не клянеш сувору долю,
Порожнє в серці, ти на самоті...