Autumn silence

Ольга Снежная
Autumn silence getting close,
I can feel it in my veins.
I’ve been waiting for so long
Till the leaves fall, till it rains.
Autumn colors getting bright,
But I’m blind, I cannot see.
I’ve been waiting for so long
Till this autumn sets me free.
Autumn winds start blowing wild
Through my hair, through my eyes.
I’ve been waiting for so long
Till eternal sorrow dies.
Autumn rains start falling down
Taking desperate pain away.
I’ve been waiting for so long…
Time to go. I cannot stay…