Навiщо ти серце лама ш?

Катя Кисляк
Навіщо ти серце ламаєш?
Віддалась тобі назавжди
Ти серце ножем наче краєш
В ту мить коли відпустив

Ти осінь,ти літо,ти сонце
І небо,і крига і біль
Навіщо заставив любити
Воно ж не потрібне тобі

Так легко мене відпускаєш
Так легко відштовхуєш в мить
Так гірко серденько вмирає
Лиш тільки навчившись любить

Не хочеш зігріти,кохати?
Просити не буду тебе
Порви моє серце на шмати
А щастя тобі принесе?

Можливо не я половинка
Можливо не я та я єдина
Не віриш,не любиш можливо
До чого ж тяжка ця хвилина

Я втрачу назавжди тебе
Як жити надалі не знаю
В душі я пробачу тебе
Бо сильно і палко кохаю