***

Лариса Аллегра
Не тримай мене печаль,
Не держи мене тривога
Я забула все - прощай,
Не одна у нас дорога

Я забула назавжди
Я не хочу сподіватись
Він у мене є - один
Той, із ким мені кохатись

Поцілунок легкий, свіжий
Він мені подарував
Знову я відчула ніжність
Він мені усе віддав

А кохання перше, раннє
Не забуду, знаю я
Тільки знаю, що останнім
Я живу і мрію я.