***

Лариса Аллегра
Не треба милий мій не треба
Журба скінчилась як зима
Ти не чекай ту зірку з неба
Її вже там давно нема

Не треба милий мій шукати
Тих снів що снились нам тоді
І свої мрії турбувати
тим, що пропало назавжди

Не кажу я, що нас не було,
До тебе лиш не повернусь.
Неначе болі не відчула,
Тебе зустріну - посміхнусь.