В-в-в

Поэт Сей
Варанкевiч
Варашкевiч
Вайцюшкевiч

ад выяўленчага мастацтва
да музычнага выканальніцтва





     ( *  -  Воронкевич Виктор Сергеевич (род. 1961, Минск)  -  современный белорусский живописец, выпускник БГТХИ (ныне - БГАИ), стиль - фантастический реализм )