ПIДУ...

Фиолетта
Піду від тебе тихо, як відходить осінь,
Скажу :"Прощай", а, може, не скажу,
Питання зайві, не доводь до сказу,-
І не кидай на мене погляд густо-синій.

Повір, що завтра буде легше,
Попереду зима  холодна, але вже іде,
Ти в снах літаєш, а прокинешся і вже нема
Мене і не було, бо це лиш сон і він мине.

Пісочним годинником міряли час,
Акварельні малюнки - наші мрії на склі,
Шукали нетлінного на небесному тлі...
Фантастичний роман, та він не для нас.

Піду...