Чомусь...

Алиса Констанц
Чомусь так весело мені,
Але чому – сама не розумію.
Прекрасне відчуття свободи, радості,
Бурхливе відчуваю я життя в собі.
Зараз, як ніколи, я радіти вмію:
І танцюю, і співаю,
І роблю, що забажаю.

Чомусь так весело мені,
Але чому – сама не розумію.
Може, краса впливає золотої осені,
Бо я останнім часом тільки й мрію.

23.11.2004