Эксперементальное

Вера Некрасова
Що тебе тривожить, ясный сокiл мiй:
Я ль тобi не мила, погляд мiй не мил?
Що тебе хвилює, в чому печаль твоя:
Що тобі не дає спокійного життя?
Що тебе лякає у моїх очах:
Що вони без краю? Або що горять?
Будь ласка відповісти, що в мені не так,
А інакше міцніше стискай у своїх руках.