Ключ в д вс х закритих та мниць!

Санчо 31-13
А що тут говорити,що розповідати…
Це повинно тобою самою відчуватись!
Розкрийте ви нарешті Божі каземати,
Ви згодні зараз таки Його відцуратись?
Бог все одно програє,я це добре знаю.
Я був в майбутньому і спостерігав,
Як викинули чашу священного Граалю,
Як на Сина Божого весь світ начхав…
Усі порожні почуття в собі я знищив
І хочу я цьому навчити людей інших!
Відкрити очі на світ,показати більше,
Від цього вам ніяк не стане гірше…
На тримай,красуне,кусай це яблуко,
Це ключ від всіх потаємних темниць!
Візьми й пізнай із своїм парубком
Секрети всіх невидимих таємниць.
 Давай,я ж бачу по очах,що ти хочеш
Пізнати нове,вийти за це мале поле…
Чого ж ти тягнеш,зараз же ти можеш
Вдягти шикарну мантію!Твоє тіло голе,
Знання мізерні і бажання примітивні!..
Вкусивши ж ти зрозумієш сенс буття,
Ну,люди,не будьте ви ж  такі наївні.
Живіть наповну, бо життя – сміття.
Смакуй  сповна солодким цим життям,
А не в зачині стійте як тупі тварини!
Хочеш лишитись Боженьким дитям
Й не відчувати насолоди навіть половини?