Ти...

Алиса Констанц
Я не можу без тебе жити,
І не можу тебе забути.
Я не хочу без тебе жити,
Але не можу з тобою бути...

Я кохаю тебе вже давно,
Вже давно я поруч з тобою.
Мине кохання все одно,
Та я не зцураюсь любові...

Моє серце палає вогнем,
Коли ти поруч зі мною.
І знай, що у серці моїм
Не згасне це захоплення тобою...

27.03.2006