Arabic words

Фаина Фанни
Arabic words -
Are  flightless birds.
Arabic  love -
Killer in white gloves.

They show tears in eyes.
Trivia -  tears of Arab guys.
They promise - love forever.
But it is deceitful haver.

Sweet poison - their passion.
This is only the Arab fashion.
He works at the Dubai Mall.
I want to forget all all all.

Arabic words-
Taradiddle in twothirds.
Arabic love -
Shot in the dove.

They promise- love all life,
But they hide in pocket theirs knife.
I'm so stupid - I believe
And now I do not want to live.

Soft outside but inside they are hard.
I have now black shadow in my  heart.
I do not trust Arabic devotion.
Their soul is cold as the Arctic Ocean.

Arabic words-
Are  contemptuous  girds,
Arabic love-
Very dangerous trove.


Русский вариант:

Арабские слова-
Пустая полова.
Арабская любовь-
Пыль семи ветров.

Их слёзы на глазах-
Пролившись, канут в прах.
Их клятвы на крови-
Смертельны для любви.

Их ласка-сладкий яд,
Отрава -нежный взгляд.
Хочу забыть его.
На тысячу веков.

Арабские слова -
Коварная молва.
Арабская любовь-
Платок для слёз готовь.

Их уверенья -ложь.
Цена им медный грош.
Их обещанья — хлам,
Не верю  их словам.

В кармане прячут нож.
Доверилась и что ж...
Рыдаю третий день.
Как ночь, на сердце тень.

Арабские слова-
С осколками халва.
Арабская любовь-
Венец не из цветов.