в днин

Сергей Демиденко 3
літня злива зловила. схопила.
адреналін.
мурахи по шкірі приємні.
як той наутілус. де твої крила?
почуття доволі від'ємні.

може подарую квіти?
і дурнувацьку автівку, що обіцяв.
чи в мінус десять в кімнаті пітніти?
але всі гроші для тебе програв.

та разом зустріти світанок?
в обіймах забути про сон.
чи у ліжко принести сніданок?
та пальці.волосся.бурбон.