Пов ст з книжок

Татьяна Скавинская
Тут завжди чекають у вікні...
Того хто так далекий у душі (близький душі)
Того кого чекаєш так давно
І тільки залишилися думки
про те що було наче у вісні...

І наче повісті з книжок
ставали так реальні у житті....