***

Александр Младан
 De ziua ta!
E  ziua ta  e s;rb;toare  mare,
Bel;ug  ;n  cas;  fericire  mare
Noi    ne-am  adunat  aici  s;  te  felicit;m
;i  s; ;;i  c;nt;m  s;-;i  aducem  bucurie ,
Anul  roditor  s;-;i  fie!
Spor la  munc;,s;n;tate, ;i s;  ai  succes  ;n  toate!   



03.02.09.