Мазохiзм, тобi теж на смiтник

Кэтемаунт
Мазохізм, тобі теж на смітник
Мені набридло...а ти звик...
Мені гидко плавати в соплях
Ти лиш сміття, таке дороге мені раніше сміття
Ти просто більше не я
Ти просто уже далеко
Ти гниєш від сонця спеки
У дивовижних процесах життя...


30.07.10.