Ти пiшла

Евгений Емчинский
Зорі осипали небо,
Як мої думки про тебе
В’їлися в моє буття.

І туга, німа та суцільна,
Б’є в серце моє прицільно –
Немає уже вороття!

В той день навіки пішла ти,
Як вбивці ідуть за грати,
Із мого, чужого життя…