Патрiот

Евгений Емчинский
Я збудую на Вкраїні
Собі хатку із гімна,
Ліжко зроблю із блювоти
Та прислугу із бомжа.

Ляжу я у ту блювоту
Та й накриюся гімном,
В жилах в мене – харкотиння,
А багнюка – мій шолом.

Візьму я вкраїнський прапор,
Що пташки пообсирали,
Витру бруд з обличчя Неньки,
«Патріот!», - мені сказали…