Люблю свою Родину!

Нестор Иванович
Кохаю свою батьківщину,
Свою Україну,
Хто не кохає її -
Той підсуну
Потужним ударом чобота!
Сумніваєтеся?
Ви не люди а роботи!
Киборги-Убивці підлі
Немов
Німецькі човни
Підвідні!