Желания сполна мой выдаст взгляд...

Ignatov
Желания сполна мой выдаст взгляд-
Целуйте меня в губы,милый друг.
Послушайте,как сердце невпопад
Начнёт стучать-сердечный мой недуг.
Вы чувства вызываете во мне
Такие,что дают мне право знать,
Что Вы и есть та истина в вине,
Которой позволяю целовать.
Поймёте Вы-нет жизни без меня,
Единым целым быть отныне нам
И,нашу верность навсегда храня,
Построим из сердец любовный храм.

Discover

by Tyrel A Duckett

All you have is to kiss my lips,
to feel the beat that my heart skips.
All you need is to look in my eyes,
with just a glance i can make you realize.
That these feelings that i feel for you,
is all that i believe is true.
And then maybe one day you'll see,
how in love that we could be.
Then one day we could be together,
honestly, truly, always and forever.
Then nothing could ever break us apart,
because we would be joined at the heart.