з гори

Иван Славко
...wandernd
heb ich dein Herz an die Lippen,
hebst du mein Herz an die deinen...

Paul Celan




Чи зійдеш ти на гору, якою назвусь я?
і дивитись ізвідтам якщо стане міці..
які красивії люде(твоїми очима)
тепер уже плач іздалека -
спуcтитись негоден.

Афіни, 19.09.10