Лiс

Наталья Гуркина 2
Серед лісу, де пеньочок,
Із землі росте...
***
Ведмежата, білченята...
Все це лісові...
***
Якщо колюча одежина,
То це сосна, або...
***
Хвильки по краях в листочка,
Жолудь – це малюк...
***
Люблять працю ці комашки,
В лісі бігають...
***
З вигляду як полуничка,
На кущі росте...
***
Майже чорна - це ожина,
А червона – це...
***
На ялинці не горішки,
Серед гілок в неї...
***
У хатах домовичок,
У лісах - ...
***
У оленя - оленята,
А у зайчика - ...

Відповіді: грибочок, звірята, ялина, дубочок, мурашки, суничка, малина, шишки, лісовичок, зайченята.