будь уважна

Шереметьева Жанна
ти знаешь, моя кохана
все так складно
в цьому житті
я так багато хочу отримати
а ще більши дати своїм дітям
з очима, як у тебе
але.
колись мені доведеться кинути
все це.навіть палити
це шкідливо.
вуйко Мінздрав попереджав мене
але я цому не вірила.

у твоему полоні так солодко,
але щось мене кличе.
напевно,я не зможу бути.
дуже довго.
непостійна
погода мене задрала.
кидай палити,кохана.
кидай мене.
все це шкодить.
Мінздрав попереджає.
будь уважна