cни

Маврина
відкривати очі не бажаю
я у снах ніколи не страждаю
на устах цілунок відчуваю
коли твоїми стежками блукаю

живу ілюзією цьою я щоночі
і нерви подих цих думок лоскоче
і серце зупинити обіг хоче
коли ласкавий шепіт й камінь точе

і вибачає погляд всі провини
але нажаль час сивий швидко плине
на зміну марива приходить світла днина
і з ока капає сльоза зрадлива

10 июля 2010 в 0:32