не залишай

Маврина
зціли мої рани..
зрозумій мої драми..

щоб тебе не лякали   
ці зарубцьовані шрами
візьми мою руку 
і стисни в долоні.. 

таку болісну муку 
відчуваю у скроні..
не тікай, залишайся, 
прийми участь у долі... 

я так люблю зливу.. 
бути хочу в неї в полоні..

направ погляд на небо 
воно так сильно бажає,
просто тебе і мене
дощем змочити до краю..

але ти зникаєш..
вода льеться по тілу..
я за тобою не піду,
хоч люблю, як любила..........

10 июля 2010 в 11:46