почуття на показ

Маврина
почуття на показ -
поклик розуміння,
моє тобі в дарунок 
душевне свавілля.

чи вмієш ти читати
цей прояв безнадії,
серед усього сумбурну
емоційної повії?
чи впевнений і знаєш,
що розумієш знаки?
чому не захищаєшся
від інформаційної атаки?

почуття на показ-
є засіб спілкування
спроба випить ріки
міжособистісного мовчання
шум грудного крику,
шепіт фраз на виліт
час нагодувати
хворих душевних сиріт

мій світ - моя фортеця,
там поряд ти кружляєш
в її віконні скельця
увесь час заглядаєш.
набридло у ній жити,
користуватись вмістом,
ще й змушуєш розбити
джерела її змісту????

почуття на показ,
а інших не буває,
навіть коли за фальшем
істині ховаєш.
УЯВЛЕННЯ НЕ МАЄШ,
як серце ломить ребра,
тому не смій казати,
що жити так не треба!!!!!!!

12 июля 2010 в 8:22  /2705/