по сутi

Маврина
- як?
- безперервно, не залишаючи ні на хвилину
  невід*ємно, немов ниткою зашили в спину
  безвідмовно, не реагує на прояв і чинник 
  неспокійно, зупиняючи смутний годинник

- чому?
- бо у серці шалений протяг
  бо уста кам*яні на дотик
  бо  в очах сіро - клуби пилу 
  бо воно висмоктало усю силу   

- для чого?
- щоб відчути, що можу більше 
  щоб навчитись взлітати вище 
  й загартувати не сильні плечі
  щоб більше не приносили болю речі 

-а по суті? 
 напевно всеж потрапила в невипадкову змову 
і відбирає від здивування частенько мову
наче відбувається таємне і жорстоке змагання 
як довго витримає моє до тебе дитяче к..ня

21 вересня в 0:56