На голци

Саша Янгол
"На голці"

Світло гасне, як в останній раз;
Ніч знову не прийде до нас.
Ти, як і я, часто дивишся в небо;
В цю ніч воно обійме тебе.

Ти сидиш на голці,
Ти мав все, тепер нічого.
Ти сидиш на голці,
Під вечір збирайся у вічну дорогу!

Скоро тобі до болю буде всеодно,
Світло побачиш у кінці тунелю, напевно!
Дарма плачеш,  - небо безмежне,
Твоїм останнім домом стане воно!

Ти сидиш на голці,
Ти мав все, тепер нічого.
Ти сидиш на голці,
Під вечір збирайся у вічну дорогу!


2003 р.