пiр я бiле

Маврина
летять у вирій
лелеки спогадів, птахи надії
бурує вітер
а з сіра неба сипле пір*я біле
неначе попіл
погорілі взаємні темні ночі
вкриває землю
а я босі ніжки ним лоскочу

лютий 2010