Життя

Саша Янгол
Ти так легко можеш мене вдарити,
А я мушу мовчати і біль терпіти.
Ти заборонив мені мріяти і змушуєш марити,
Та ти не маєш сили, щоб заборонити мені жити.
Життя то не фільм,
Життя то не казка з ним.
Життя то не сон,
Не можна просто втекти.
Воно по ногам б`є,
Воно на землю кидає.
Воно може пекти
Так, що важко терпіти.
Життя то пісок,
Що тече водою.
Дивись, щоб ти не засох,
Коли втратиш волю.


Ти можеш при всіх штовхнути мене,
Я різко лечу до ями,
І несподівано, при всіх, приходжу до тями,
І знаходжу сили, щоб стояти на ногах.
Ти принижував мене, блював на мої почуття,
Та перебільшував ти, мовляв ти і є моє життя.
Життя то не фільм,
Життя то не казка з ним.
Життя то не сон,
Не можна просто втекти.
Воно по ногам б`є,
Воно на землю кидає.
Воно може пекти
Так, що важко терпіти.
Життя то пісок,
Що тече водою.
Дивись, щоб ти не засох,
Коли втратиш волю.

3 серпня 2005 р.