***

Саша Янгол
Всі так люблять її,
Всі так чекають весни,
Коли всі роздягаються
І тепло не вдягаються.
Вже люди сонця хочуть,
Знов люди голосно кличуть:
Коли прийде весна,
Стане всім тепло на душі.
Коли прийде весна,
Стане всім добре на землі …

2002 р.