Наутилус Помпилиус - Гуд-бай, Америка - English

Бергер Дмитрий
Nautilus Pompilius - Good bye America
V.Butusov - I. Kormiltsev

When all those songs that I don’t know
Are all but faded down,
In the sharp tasting air
you’ll hear a scream of my last paper boat.
 
Good bye America, oh
Where I have never ever been.
Farewell forever!
Take your banjo
And play me for good bye

la-la-la-la-la-la, la-la-la-la-la-la...

Your worn out blue jeans
Became too tight for me.
We’ve been taught for too long
To be in love with your forbidden fruits.

Good bye America, oh
Where I am never going to be.
Can I hear a song
The one I’m never going to forget?

Good bye America, oh
Where I am never going to be.
Can you hear my song
That sounds like a funeral toll?

///////////////////////////
Гуд-бай, Америка
В. Бутусов - И. Кормильцев

Когда умолкнут все песни,
Которых я не знаю,
в терпком воздухе крикнет
Последний мой бумажный пароход.

Гуд-бай Америка, о,
Где я не был никогда.
Прощай навсегда.
возьми банджо,
Сыграй мне на прощанье.

Ла-ла-ла-ла-ла-ла, ла-ла-ла-ла-ла-ла

Мне стали слишком малы
Твои тертые джинсы.
Нас так долго учили
любить твои запретные плоды.

Гуд-бай Америка, о,
Где я не буду никогда.
Услышу ли песню,
Которую запомню навсегда.

Гуд-бай Америка, о,
Где я не буду никогда.
Услышь мою песню,
Похожую на поминальный звон.