Нехай не так

Марьяна Костишин
Прости мені, не хочу бачити тебе,
Прости мені, покинь усе життя моє,
Не вір, що я тебе лише люблю,
Хоч правда це, прийми слова ці за брехню.
Покинь мене, спочатку буде боляче,
Та все мине, колись, забудеш ти минуле.
Для чого це? Не любиш, знаю, ти мене…
Нехай й не так, та боляче мені за все.
Нехай брешу, що не люблю я лиш тебе,
Коли б ти знав, як хочу я забуть тебе.
Для тебе все – це лиш пусті мої слова,
Може, й не так, але тобі не вірю я.
Спитай: Чому? Сама цього не можу знать.
Я хочу все закінчити, щоб знов почать!
Люби мене, але не так, як вмієш ти,
Люби мене, щоб все змінилося в мені…