Ти любиш

Марьяна Костишин
Ти любиш слухати мене
І в сни до мене приходити,
Ти любиш мучити мене
І вчиш мене для тебе жити!

Ти любиш мрії будувати,
Але не вмієш їх сповняти,
Ти вмієш тільки говорити,
Але навчись для мене жити!

Я хочу бачити тебе,
Коли нема і коли є,
Я хочу вірити тобі,
Коли брехня слова твої!

Ти хочеш бути біля мене,
Але тебе поруч нема.
Ти хочеш бути лиш зі мною?
Та ні! Це все лише слова!