А я люблю

Марьяна Костишин
А я люблю, а що мені із того,
Якщо любов самотняя пала,
Якщо її зігріти ти не зможеш,
Вона помре, а з нею разом я.

Я дуже мало в світі цьому знаю,
Та точно знаю, що любов жива.
Якщо живу, то значить я кохаю,
Але кого – сама не знаю я.

Самій у світі цьому важко жити,
Не бачити кохання у житті.
Не відчувати, може, і не жити,
Кохання – перша тема у житті!