Об исполнении желаний

Анатолий Тарасовский
Він ще з дитинства прагнув у поети,
Хотів - і  хист до цього мав чималий -
Такі писати вірші та сонети,
Щоби усі, без винятку, ридали...
Тепер відомий він усій окрузі,
Збулася мрія, та лише частково,
Ридають всі,  хоча й не служить  музі -
Інспектор він у службі податковій