Секс в маленькому сел

Владимир Мулярчук
Кохання у  великім місті -
Цей фільм глядач повинен з'їсти,
Хоч там: Кіркоров, штамп на штампі,
Попсові треки у Вінампі,
Й дівчата милі, що білявки
Чарують хлопців всіх, як мавки.
І ми з тобою йдемо вдвох,
Дивитись десь на це кіно...

Але я скажу вам усім,
Римейк ми зробим на зло їм
Про секс в маленькому селі,
В копиці сіна й на землі.

Герой тут буде дід Панас,
Прийшов його зірковий час.
Ще й бабця Клава поморгає,
Його в стодолу вже гукає.
А пара Люда і Сашко,
Сюди впихнуться теж бочком,
Покажуть нам всім справжній клас,
В селі настав зірковий час!

Ракурс зверху, ракурс знизу,
Спілберг просто зловить шизу,
В нас кохається село,
Як би важко не було...