Прости

Марьяна Костишин
Прости йому тривоги й нарікання
І полюби таким його, як є,
Повір, не в цьому криється кохання,
І усе це з любов’ю проживе.

Відчуй його тепло і поцілунки,
Відчуй його думки і почуття,
Зайди в його життя ти і без стуку
прийди й скажи, що ти його уся.

Відкрий ти його серце й свою душу,
Коханим називай і так люби,
Щоб навіть зорі в небі і ті знали,
Що і в твоїй душі любов живе.

Знайди ти його очі серед тисяч,
І поцілунком душу напої.
Знайди ти його руки і дізнайся,
Чи ще тепліш в когось руки є.