Remember me...

Александра Ганц
Remember me
If u can't smile
Remember me
I'm still alive
Remember moments
Of happiness
Remember dreams
Which can't progress
And your emotions
In your head
Remain a story
In my bed
Remember me
And my desire
If u will see
Wild eyes on fire...