Тюрма

Саша Янгол
Ти добре розумів на що ідеш;
Ти добре знав, що буде з тобою.
І слухати ти не хотів мене -
Тобі слова були байдужі.

Тепер між нами тюрма,
В цьому винувата не я.
Тепер ти там живеш,
Про мене мовчиш,
Не знаєш, як плачу я  -
Між нами тюрма!

Між нами тюрма –
То не просто слова.
Я попереджувала тебе,
Та ти не слухав ні мене, ні себе.

Тепер між нами тюрма,
В цьому винувата не я.
Тепер ти там живеш,
Про мене мовчиш,
Не знаєш, як плачу я  -
Між нами тюрма!

2003 р.