Осинь

Саша Янгол
"Осінь"

Дощ. Наче він, та сльози рікою.
Дощ. Краплі болю – водою.
Сніг. Падає на душу раною.
Ти. Сидиш біля вікна,
Дивишся на нічне місто.
А за вікном темно,
В тебе не горить світло,
А на душі все не просто.

Сльози твої,
Сльози нехай,
Просто ти давно
Вже не була сама.
Осінь мине,
Тінь і печаль,
Ти так і знай!

Дощ. Наче день йде, та годину.
Сніг. Відлетів від тебе на хвилину.
А за вітром і досі темно,
А ти все ще не спиш, даремно.
Ти трохи почекай,
Від самоти не тікай,
А осінь - зима, відлітай!

Сльози твої,
Сльози нехай,
Просто ти давно
Вже не була сама.
Осінь мине,
Тінь і печаль,
Ти так і знай!

Дощ. Цілу ніч по шибках ти чуєш.
Сніг. Крига в серці, чому так – не розумієш.
Ти не знаєш, що життя – це сон,
Він відлетить, як чорний ворон.

Сльози твої,
Сльози нехай,
Просто ти давно
Вже не була сама.
Осінь мине,
Тінь і печаль,
Ти так і знай!

2004р.