Так потрибен

Саша Янгол
«Так потрібен»

Серце б`ється, якщо хоче;
Сила терпіти біль – ледь може;
Треба бути сильним,
Щоб смерть перейти.
Треба бути сміливим,
Щоб смерть перемогти.
Він не вмів забути болі,
Не хотів закривати очі,
Переступаючи повз образи долі.
Кохання є його сила,
Та він втратив ту силу.

В нього ледь серце б`ється,
В її душі надія лишається.
Він кохав, вона не вміла.
Він мріяв, вона з ним грала.
Вона молила Бога,
Щоб врятував Всевишній його.
От тільки бажання мало,
Вона сама, -  життя йому згубила.

Все скінчилось,
Вже сльози не лікують.
Її крики
Смерті не зруйнують.
Вона забудить його скоро,
Нову сукню купить знову.
Лиш в пам`яті будуть дзвеніти вони,
Слова останньої хвилини:
«Не вмирай, живи -
Ти мені так потрібен!»

2003 р.