Undivided

Аркадий Кедэм
UNDIVIDED I EXIST IN EVERYTHING AND EVERYWHERE, IN A PAST, PRESENT AND YET UNFORESEEN FUTURE, APPARENTLY DIVIDED ONLY BY APPEARANCE OF PHYSICAL NATURE AND BY THE ILLUSION OF LINEAR TIME TAKEN FOR REAL BY IGNORANT MINDS.
HONEST INVESTIGATION INTO YOURSELF REVEALS YOUR INNERMOST CORE WHICH IS I.