это важно. це важливо

Слава Мостовой
это важно, - отдать, показать и сказать,
накопив, - передать, осмыслив, - понять,
не держать, отпустить, и увидеть полет,
и разрушить вольер, где ничто не поет.

и успеть, то что можно, прожив описать,
перестав опасаться, и не думать о страшном,
и с каждым нажатием клавиш, дышать,
это нужно - ты знай, это правда, - так важно.



це важливо, - показати, віддати й сказати,
що скопИв, - передати, що осмислив, - прийняти,
не тримати, залишити, й побачить політ,
геть вольєр, де ніщо не співає вже, ніт.

і встигнути, те що прожив описати,
залишивши той страх, та рУшати сміливо,
та щораз, з натисканням клавіш, вдихатИ,
це потрібно, – ти знай, це правда, – важливо.